Tältä näyttää Googlen Facebook-kopio – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on nykyisin jo lähes 600 miljoonalla käyttäjällään ja sisäisillä viestijärjestelmillään kuin internet internetin sisällä. Facebookin paikkaa nettimaailman huipulla havitellaan innokkaasti, mutta vielä palvelun kaatajaa ei ole löytynyt.

Toinen internetjätti Google julkaisi pari päivää sitten oman vastineensa Facebookille. Uusi palvelu on varsin mielikuvituksettomasti nimetty Google+. Nyt ensimmäiset kutsutut käyttäjät ovat päässeet testaamaan palvelua verkossa.

Monet ovat hämmästelleet palvelun käyttöliittymän ulkonäköä, sillä se on hyvin paljon samanlainen kuin Facebookilla. Nyt Business Insider -lehti on saanut palvelusta kuvakaappauksen, josta yhdennäköisyys on helppo todeta.