Lindsay Lohan pääsi vapaaksi – heti kaatokännissä baarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi pari päivää sitten viimein kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen ei malttanut olla juhlimatta vapautumistaan.

Lindsay Lohan suuntasi nimittäin välittömästi Hollywoodin yöelämään ja veti niin sanotusti lärvit. Lehtitietojen mukaan Lohan oli vain hetkeä aiemmin kertonut aikovansa elää kurinalaista elämää ja keskittyvänsä yhdyskuntapalvelunsa suorittamiseen. Toisin kuitenkin kävi.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli jälleen vaarassa joutua vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.