Tyttöbändi sopi riitansa – kyyneleet valuivat festivaalin backstagella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan vahvisti viime syksynä eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia. Keishan tilalle tuli Jade Ewan.

Sittemmin tyttöbändin jäsenet ovat olleet riidoissa, eivätkä he ole juuri pitäneet yhteyttä toisiinsa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun bändin jäsenet järjestivät ensimmäisen yhteisen tapaamisen sitten Keishan eroamisen. Mirror-lehden mukaan kyyneleiltä ei säästytty tapaamisessa, jossa bändin jäsenet saivat viimein sovittua riitansa.

Tapaaminen järjestettiin viikonloppuna Lontoossa järjestetyillä Barclaycard Wireless -festivaaleilla. Yhtyeen jäsen Amelle kertoi Bang Showbiz -julkaisulle kaiken menneen lopulta hyvin. Hänen mukaansa Keisha teki itse aloitteen sovinnosta, kun hän meni keskustelemaan ex-bänditoveriensa kanssa festivaalin backstagella. Julkaisun toimittaja näki kuinka yhtyeen jäsenet halasivat toisiaan kyyneleet silmissä.