IL: Tauski tajuttomaksi kesken esiintymisen: ”Tilanne vakava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Tauski on tullut tunnetuksi musiikkinsa sijaan pääasiassa ulkomusiikillisista seikoista ja toilailuistaan. Kesähäitä parhaillaan suunnittelevalla laulajalla on ollut viime aikoina hieman myös terveydellisiä ongelmia. Tuoreimmasta käänteestä kertoo Iltalehti.

Äskettäin Tauski kiidätettiin sairaalahoitoon loukkaannuttuaan vesiskootterilla tapahtuneessa onnettomuudessa Naantalissa. Ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet siihen, sillä laulaja menetti viikonloppuna tajuntansa kesken esiintymisensä.

Lauantaina iskelmäpoppari oli esiintymässä kahdella keikalla, joista myöhäisemmällä hän menetti kipujen takia tajuntansa. Eilen laulaja kävi tutkimuksissa ja tänään hänet on Iltalehden mukaan kuljetettu jälleen ambulanssilla sairaalahoitoon. Mies itse kertoi lehdelle tilansa olevan vakava.