Wow, Katie Holmesin muodonmuutoksen tulos bikineissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.

Keväällä Katie Holmes kokeili näyttelijäntöidensä lisäksi myös mallintöitä, kun hänet nähtiin Kamiseta-vaatemerkin katalogikuvissa. Viime aikoina hurjasti laihtunut Holmes on nyt bongattu erittäin timmissä bikinikunnossa Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on yhteinen pian viisi vuotta täyttävä Suri-tytär.