Katy Perry osallistui vaaralliseen valokuvausilmiöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toukokuussa kuinka planking-valokuvausilmiö on levinnyt räjähdysmäisesti maailmalla ja aiheuttanut myös ongelmia viranomaisten kanssa. Poliisi ja vakuutusyhtiöt ovat varoittaneet ilmiöstä, joka on aiheuttanut jo vakavia loukkaantumisia ja jopa kuolematapauksia.

Useat planking-kuvissa vaarallisissa paikoissa poseeranneet ovat menehtyneet muiden muassa pudottuaan kerrostalojen parvekkeilta. Monia on myös pidätetty heidän poseerattuaan esimerkiksi poliisiautojen päällä. Nyt myös poptähti Katy Perry on osallistunut villitykseen ja poseerannut planking-kuvassa huvijahtinsa kannella.

Kuva: Twitter

Ilmiössä on tarkoituksena on maata valokuvattavana erikoisissa paikoissa. Sääntöinä on, että kuvattavan tulee poseerata oikosenaan ja ilmeettömänä kädet ja jalat sormia ja varpaita myöden ojennettuina. Innokkaimmat harrastajat ottavat kuvan poseerauksestaan, antavat sille nimen ja julkaisevat verkossa esimerkiksi Facebookiin varta vasten perustetulla sivulla.