24-päätähti päätti avioliittohuhut – jätti tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sittemmin projektin jatkumisesta on kuitenkin saatu positiivisia tietoja.

Nyt Kiefer Sutherland on eronnut tyttöystävästään Siobhan Bonnouvrierista. Näyttelijä ja Allure-lehden esimies ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. Viime aikoina heidän on huhuttu olevan menossa naimisiin, mutta erouutinen kertoo kuitenkin suhteen tilasta hieman toista. Viime päivinä Sutherlandin kerrotaan jo tapailleen newyorkilaista seurapiirineitokaista Eleanor Proppia, New York Post uutisoi. Aikoinaan Sutherland oli kihloissa Julia Robertsin kanssa, mutta kihlaus päättyi kolme päivää ennen häitä.

Taannoin Sutherland sai kiinnityksen The Confession -nimiseen nettisarjaan ja lisäksi hän on tekemässä paluun myös televisioon Touch-nimisessä televisiosarjassa. Keväällä Kiefer Sutherland vahvisti 24-elokuvan olevan taas työn alla. Hänen mukaansa elokuvan kuvaukset voivat mahdollisesti alkaa tämän vuoden joulukuussa tai viimeistään tammikuussa 2012.