Lindsay Lohan: ”Minun ei olisi pitänyt joutua vankilaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi viime viikolla pitkästä kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen on nyt kommentoinut julkisesti viime vuonna suorittamaansa varsinaista vankilatuomiota.

11-vuotiaana lapsitähtenä ensimmäisen kerran tunnetuksi tullut Lohan on ollut viimeiset neljä vuotta todellisessa kurimuksessa. Ehdonalaisen rikkomisesta kiven sisään tuomittu tähti pitää vankilatuomiotaan ylimitoitettuna.

– Minusta kenenkään ei pitäisi joutua vankilaan ellei hän ole murhaaja. En ole koskaan loukannut ketään paitsi itseäni. Minä yritän päästä lokakuussa taas töihin. Toivon, että ensi vuonna pääsen palaamaan taas kuvauksiin, Lindsay Lohan totesi Vanity Fair -lehdelle.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.