Suomalaismiesten hurja Facebook-tempaus pieleen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook-yhteisöpalvelussa on tehty viime aikoina toinen toistaan erikoisempia lupauksia, ja tuoreessa muistissa on esimerkiksi Kaivuri-Jukka. Viime viikolla samaan joukkoon nousi hurjapäinen parivaljakko, joka yritti soutaa Helsingistä Tallinnaan.

Keväällä suomalainen poikaporukka esitti Facebookissa lupauksen, jonka mukaan he soutavat kumiveneellä Helsingistä Tallinnaan, mikäli tempauksen ryhmä saa yhteisöpalvelussa 25.000 jäsentä. Tavoite täyttyi ja viime viikolla lupaus yritettiin lunastaa.

Yrityksessä ei kuitenkaan onnistuttu, sillä soutureissu koki miesten mukaan vastoinkäymisiä jo alkumatkasta. Hurjapäiden mukaan he joutuivat ristiaallokkoon, purjevene oli ajaa yli ja kumivene eksyi myös laivaväylälle. Tunnelmia reissusta löytyy nyt myös YouTubesta.