Johanna Tukiainen sekoili rokkikeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen keikkailee parhaillaan varsin ahkerasti. Viime perjantaina hän nousi lavalle vantaalaisessa Molly Malone’s -ravintolassa, jossa hän esiintyi yhdessä Professori Heikkerö -yhtyeen kanssa.

Paikalla ollut Metropoli-lehti kertoo, että yleisö hämmentyi Tukiaisen välispiikeistä, jotka olivat hieman keskimääräistä sekavampia ja harvinaisen pitkiä. Välispiikkejä tallentui myös videolle, jonka voi katsastaa Metropolin verkkosivuilta.

– Lappi on yksi kauneimpia paikkoja ja harvinaisia erämaita koko Euroopan erämaista. Ei ole olemassa mitään muuta kuin Suomen Norjaa ja Ruotsin Lappia. Lappi on upea ja mun aviomies on Lapista, Johanna Tukiainen spiikkasi.

Keikalla nähtiin lavalla myös Tukiaisen aviomies Arto Länsman, joka oli paikalla hieman liikuttuneessa tilassa. Johannalta kysyttiin rakastaako hän Artoa.

– En tiedä. Hän on kuitenkin minun virallinen aviomieheni vielä syksyyn asti, Tukiainen vastasi.