Poppaa, poppaa! Chili polttaa suut Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna ensimmäisen kerran Tampereella järjestetty Naga 2010 –chilifestivaali keräsi ison joukon vierailijoita ja sai myös huomiota maailmalla, kun Staran videoraportti chilinsyönnin MM-kilpailuista levisi myös amerikkalaisiin viihdelehtiin.

Tämän seurauksena 20. – 21. elokuuta 2011 järjestettävä chilitapahtuma kasvaa isommaksi Chilifest Finlandiksi ja siirtyy Tampereen keskustorille. Tapahtumapaikan lisäksi Chilifest Finland on tänä vuonna myös panostanut uuteen ohjelmaan ja monipuolisempaan tarjontaan.

Uutena festareilla on viihdyttävä ohjelmanumero, jossa suomalaisista kisachileistä mitataan perintesellä Scovillen menetelmällä tulisuus ja verrataan sitä maailmalla mitattuihin lukuihin. Lisäksi Chilifest Finland lanseeraa tapahtumassa Suomen ensimmäisen chipotle-oluen, jota saadaan rajoitettu erä.

Ohjelmaan kuuluu tänäkin vuonna chilinsyönnin MM-kilpailu, jonka lisäksi on luvassa myös chilikastike –kilpailu, näytöskeittiöitä ja muita ohjelmanumeroita. Tapahtumassa on luonnollisesti tarjolla erikoisia chiliannoksia. Paikalle saapuu myös aikaisempaa enemmän näytteilleasettajia, joista mainittakoon Englannin suurin ja vanhin chilitoimija Hot-Headz, joka tuo legendaariset chilituotteensa tapahtumaan.