Hullut suomalaiset noteerattiin taas maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara oli taannoin paikalla, kun Suomen ensimmäinen chilifestivaali Naga 2010 järjestettiin Tampereella. Tapahtuman yhteydessä miteltiin myös chilinsyönnin maailmanmestaruudesta. Nyt hulluja suomalaisia ihmetellään jälleen ympäri maailmaa.

Chilinsyönnin maailmanmestariksi nousi ME-tuloksella Ari Hirvonen, joka söi maailman tulisinta Naga Morich -chiliä yhteensä 82,02 grammaa. Viihdelehti Stara tallensi värikkään ja tuskallisen kilpailun ja julkaisi videon myös StaraTV:ssä. Katso video tästä. Nyt huippusuosittu amerikkalainen viihdejulkaisu Cityrag on löytänyt videon ja noteerannut sen kuvien kera verkkosivuillaan.

Amerikkalaisjulkaisu kysyy heti juttunsa alussa, että miten sanotaan suomeksi ”hullut sekopäät”. Julkaisun toimitus toteaa, että nyt ei ole ollut kyse mistään tavallisesta chilistä, vaan maailman tulisimmasta Naga Morichista. Kuvia kilpailusta on myös kyseisellä sivulla, mutta sen lisäksi lukijoita pyydetään myös katsomaan tätä ”sulaa hulluutta” viihdelehti Staran YouTube-videosta.