Emma Watsonin paljastava mekko sai miesfanit sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on tullut kaikelle kansalle tunnetuksi elokuvien räväkästä roolistaan. Tällä viikolla Emma kertoi, että monet lapset pelkäävät häntä, koska luulevat häntä oikeaksi velhoksi.

21-vuotias leffakaunotar on nyt juhlistanut viimeisen Potter-elokuvan ensi-iltaa totuttua näyttävämmässä asussa. Hotellinsa edustalla kuvattu nuori näyttelijäkaunotar lähti juhliin pienenpienessä pikkumustassa, ja kiireistään huolimatta ehti antaa nimikirjoitukset muutamalla ikionnelliselle fanilleen.

Emma Watson kokee usein epämiellyttäviä kohtaamisia lasten kanssa, sillä nämä nimittäin pelkäävät usein Watsonia hänen roolihahmonsa takia.

– Pikkulapset ovat joskus peloissaan nähdessään minut, koska he luulevat minun tekevän taikoja ja että minulla on yliluonnollisia kykyjä myös tosielämässä. Joskus he todella uskovat siihen, että minä olen todellakin Hermione. Minusta se on hauskaa, ja sanonkin heille usein, että en minä tekisi juuri heille mitään pahaa, Emma Watson kertoi Larry King Special -ohjelmassa.