Emma Watson yllätti bileissä – pukeutui pölyhuiskaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naispääosaa puolet elämästään esittänyt näyttelijä Emma Watson nähdään parhaillaan viimeisiä kertoja Potter-elokuvien ensi-illoissa. Viimeinen elokuva päätyi nimittäin tällä viikolla ensimmäistä kertaa valkokankaille.

21-vuotias leffakaunotar on nyt juhlistanut viimeisen Potter-elokuvan ensi-iltaa totuttua näyttävämmässä asuissa. Elokuvan tähdet sukkuloivat nyt ensi-illasta toiseen eri maissa, ja Lontoossa Emma Watson on nyt kuvattu Oscar De La Rentan näyttävässä iltapuvussa. Asu tosin muistutti etäisesti suurikokoista pölyhuiskaa, joka sisänsä sopii hyvin elokuvien tunnelmaan.

Emma Watson kertoi viime viikolla kokevansa usein epämiellyttäviä kohtaamisia lasten kanssa, sillä nämä nimittäin pelkäävät usein Watsonia hänen roolihahmonsa takia.

– Pikkulapset ovat joskus peloissaan nähdessään minut, koska he luulevat minun tekevän taikoja ja että minulla on yliluonnollisia kykyjä myös tosielämässä. Joskus he todella uskovat siihen, että minä olen todellakin Hermione. Minusta se on hauskaa, ja sanonkin heille usein, että en minä tekisi juuri heille mitään pahaa, Emma Watson kertoi Larry King Special -ohjelmassa.