Ruisrockissa tänään tanakka kotimainen kattaus – tässä päivän tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Turun Ruissalossa käynnistynyt Ruisrock marssittaa tänään lavalle erityisesti mittavan kotimaisen tähtikaartin. Lauantain ulkomaisista esiintyjistä odotetuin lienee brittiyhtye Bullet For My Valentine.

Sen lisäksi ulkomaisista esiintyvät niin ikään brittiaktit Elbow, Anna Calvi ja Bring Me The Horizon. Länsinaapurista Ruotsista ohjelmassa ovat Sabaton ja Bob Hund. Lauantai on kuitenkin pyhitetty erityisesti kotimaisille esiintyjille, sillä sillä osastolla nähdään tänään monipuolinen ja suuri kattaus.

Katso Ruisrockin perjantain kuvat tästä.

Ruissalon tannerta tömisyttävät nimittäin Apulanta, Felix Zenger, Happoradio, Jare & VilleGalle, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Mirel Wagner, Paradise Oskar, Pertti Kurikan Nimipäivät, PMMP, Raappana & Sound Explosion Band, Rubik, Scandinavian Music Group, Stam1na, Sweatmaster, Uusi Fantasia ja Von Hertzen Brothers.