Ruisrock käynnistyi väkevästi – laiva yllätti amerikkalaisbändin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa rokataan parhaillaan perinteisin menoin Ruisrockin tunnelmissa. Illan pääesiintyjä on The Prodigy, mutta tapahtuma on tarjonnut muitakin näyttäviä tähtiä.

Yksi päivän odotetuimpia esiintyjiä oli tähtitaivaalle viimeksi kuluneen vuoden aikana myös Suomessa noussut brittiyhtye Hurts, joka oli nyt kolmatta kertaa esiintymässä Suomessa. Täkäläistä naiskauneutta jälleen korostanut yhtye tarjoili Niittylavalla tasaisen setin, mutta hittejä ei jäänyt puuttumaan.

Ennen Hurts-yhtyettä Ruisrockin rantalavalla festarikansaa villitsi Paramore, jonka keikan kuumia tunnelmia lukuisat vieraat viilensivät meren aalloissa. Keikan aikana ohi kulkenut Viking Linen laiva yllätti yhtyeen, joka kertoikin suuntaavansa keikan jälkeen yleisön kanssa yhdessä risteilylle.

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock

Ruisrock