Beckhamien tyttären nimi paljastui Facebookissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

David ja Victoria Beckhamin perheeseen sunnuntaina syntynyt tyttövauva oli erittäin odotettu, sillä perheessä on entuudestaan jo kolme poikaa. Victoria on jo vuosia sitten ilmoittanut toivovansa perheeseensä tyttölasta.

Tuorein tulokas syntyi Beverly Hillsin Cedars Sinain sairaalassa. Englantilainen jalkapallotähti kirjoitti päivityksen Facebook-seinälleen tyttärensä syntymästä.

– Olen ylpeä ilmoittaessani tyttäreni Harper Seven Beckhamin syntymästä. Victoria voi hyvin ja poikamme ovat innoissaan pikkusiskostaan, David kirjoittaa.

Victoria Beckhamin on tiedetty haluavan tyttövauvan. Vuonna 2005 hän kertoi Vogue-lehdelle, millaisia asioita hän tekisi tyttärensä kanssa: hän maalaisi tyttärensä kynsiä, meikkaisi ja valitsisi vaatteita. Aikaisemmin tänä vuonna Victoria myönsi, että äitinä oleminen on ”maailman raskain työ.”