Suomalaiset harrastavat seksiä ilman silmälaseja: ”Osaan homman ilmankin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore tutkimus on nyt selvittänyt suomalaisten suhtautumista silmälaseihin rakkausmarkkinoilla ja lakanoiden välissä. Tutkimuksen mukaan peräti 96 prosenttia vastanneista voisi rakastua rillipäähän.

Näin ollen silmälasit eivät vähennä mahdollisuuksia kesäromanssiin, vaan ehkä jopa päinvastoin. Yli puolet pitää silmälaseja päässä suudellessaan, mutta lakanoiden välissä peräti 70 prosenttia suomalaisista kertoo pärjäävänsä ilman laseja. Kolmannes vastanneista on sitä mieltä, että lasit ovat rakastelun aikana vain tiellä.

Lisäksi silmälaseja käyttävien henkilöiden ulkonäköä pidetään yhtä houkuttelevana kuin niidenkin, jotka eivät laseja käytä. Naisista tätä mieltä oli 85 ja miehistä 79 prosenttia. Huhtikuussa toteutettuun tutkimukseen osallistui 1.017 iältään 18 – 64-vuotiasta suomalaista silmälasien ja/tai piilolinssien käyttäjää.

Silmälasit päässä viihtyville suomalaisille järjestetään jo neljättä kertaa myös oma mallikilpailu. Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille miehille ja naisille, jotka tuntevat olonsa upeaksi pokat päässään. Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kisaan on mahdollista osallistua 30.8.2011 asti osoitteessa www.sahakinsilmalasimalli.fi.