Arnold ”kuvernaattori” Schwarzenegger pyörsi puheensa – sittenkin valkokankaalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui taannoin suhdekurimukseen, kun julkisuuteen vuodettiin tieto uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Samalla supertähti ilmoitti 25 vuotta kestäneen avioliittonsa päättyneen.

63-vuotias Kalifornian osavaltion entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger päätti kaksi kuukautta sitten pistää elokuvauransa jäihin orastavan julkisen skandaalin vuoksi, joka paisuessaan johti Terminator-näyttelijän ja tämän vaimon Maria Shiverin eroon. Mutta nyt Iso Arska on päättänyt jatkaa uraansa.

Deadline-sivusto tiedottaa, että Arnoldin on-off elokuvaprojekti Lionsgate-yhtiön kanssa on taas etenemässä. Arnold tulee näyttelemään Kim JI-woonin ohjaamassa lännenelokuvassa Last Stand.

– Se on vanhanaikainen lännenelokuva, jossa nähdään kaikkien ohjaajien rakastamia osa-alueita: hyvää, pahaa ja outoa, Lionsgate tiedottaa Deadline-sivustolle.

Taannoin selvisi, että skandaalin takana oli Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver. Hänen kerrotaan suunnitelleen jopa tiedotustilaisuuden järjestämistä kun hän sai tietää miehensä aviottomasta lapsesta. Lopulta siitä luovuttiin ja vaimo ystävineen päätti vuotaa tiedon asiasta Los Angeles Times -lehdelle.