Bar Refaeli pokasi uuden komistuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Inception-näyttelijä DiCaprion ja israelilaiskaunotar Rafaelin on-off -suhde päättyi äskettäin ja nyt molemmat ovat selvästi jatkaneet elämäänsä vuosien seurustelurumban jälkeen. Leonardo on nimittäin eron jälkeen nähty tiiviisti 23-vuotiaan Gossip Girl-televisiosarjan tähden Blake Livelyn seurassa.

Nyt myös Bar on kuvattu Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Katso kuvat tästä. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.