Sotapoika pyysi Mila Kunisia treffeille nettivideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on tänä vuonna tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähtiin alkuvuodesta useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Nyt Mila Kunis on saanut erikoisen treffipyynnön, kun sotilas Scott Moore pyysi häntä Afganistanissa kuvatussa videossa seuralaisekseen merivoimien juhliin Yhdysvalloissa. Monen mutkan jälkeen Kunis näki videon ja suostui sotilaan pyyntöön. Mila ilmoitti suostumuksestaan Fox411-kanavan haastattelussa. Nyt amerikkalaismediat odottavat mielenkiinnolla 18. marraskuuta järjestettäviä juhlia.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen.