Uusnatsi hyökkäsi mustan nyrkkeilymestarin kimppuun – tässä tulos

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tapahtunut runsaasti julkisuutta saanut rasistinen isku, jonka lopputulos tuli yllätyksenä ainakin iskun tekijälle. Idahon Bayview’n kaupungissa 28-vuotias uusnatsi huomasin mustan miehen baarissa. Hän vaati miestä poistumaan kaupungista ja nimitteli häntä rasistisesti.

Musta mies sattui olemaan nyrkkeilymestari Marlon L. Baker, joka ei halunnut riitaa, vaan päätti poistua vapaaehtoisesti ravintolasta. Skinhead sai siitä kuitenkin vain lisää virtaa ja lähti Bakerin perään parkkipaikalle, jossa hän yritti pahoinpidellä miehen. Se oli paha virhe. Baker nimittäin katsoi olevansa siinä vaiheessa oikeutettu itsepuolustukseen ja antoi uusnatsin maistaa oikeaa suoraansa.

Poliisista kerrottiin KREM.com -julkaisulle, että uusnatsi oli uhannut puukottaa mustaa miestä, ellei tämä poistuisi kaupungista. Välikohtaus päättyi siihen kun Baker iski uhkailijaa kerran nyrkillä kasvoihin sillä seurauksella, että tämä menetti välittömästi tajuntansa ja heräsi sairaalasta nenä kirjaimellisesti poskella. Poliisit pidättivät ainoastaan uhkailijan, jonka pidätyskuva on alla.

Kuva: Bayview’n poliisi