Jessie J:llä nolo moka tatuoinnissa – äiti puhkesi itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden mielenkiintoisimmista brittitulokkaista on naisartisti Jessie J, jonka Price Tag ja Do It Like A Dude -kappaleet ovat soineet radioaalloilla ympäri maailmaa. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on nyt nähty myös julkkisjuhlissa.

Rihannaan taannoin ihastunut Jessie J on nyt paljastanut, että hänen tatuoinnissaan on nolo virhe siitä huolimatta että tatuointi on peräisin hänen oman Who You Are -kappaleensa sanoituksesta.

– Minä itse kirjoitin sen väärin. Tatuoinnissani lukee nyt ”Don’t loose who you are in the blur of the stars”. Siinä pitäisi lukea ”lose” eikä ”loose”. Minun oma vikani. Äitini kuitenkin itki sen nähdessään. Tyypillistä minua. En ole täydellinen, mutta olen kuka olen, Jessie J kertoi Q Magazinelle.

Taannoin 23-vuotias suosikkilaulaja, oikealta nimeltään Jessica Cornish, joutui huhumyllyn keskiöön, kun hänen seksuaalista suuntautumistaan epäiltiin julkisesti. Yksityiselämäänsä tarkkaan varjeleva neitokainen tuli lopulta kaapista ja myönsi olevansa biseksuaali.

– En ole koskaan kiistänyt sitä. Jippii kundit, kyllä! Olen seurustellut miesten ja naisten kanssa. Sillä selvä. Ei se ole salaisuus. Se määrä kuinka paljon minun vanhoihin ystäviini on otettu yhteyttä tämän asian tiimoilta… Facebook on tappava paikka, Jessie J kertoi In Demand -radiokanavalle.