Jessie J: ”Lesbosuhde jo teini-ikäisenä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi vuoden mielenkiintoisimmista brittitulokkaista on naisartisti Jessie J, jonka Price Tag ja Do It Like A Dude -kappaleet ovat soineet radioaalloilla ympäri maailmaa. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on nyt nähty myös julkkisjuhlissa.

Avoimesti biseksuksuaalina nykyisin elävä laulaja on nyt paljastanut haastattelussa olleensa 17-vuotias, kun oli ensimmäisen kerran tytön kanssa. Hän kertoo perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa, vaikka hänet koettiin nuorempana kapinalliseksi.

– Minulle on tärkeää olla avoin ja rehellinen seksuaalisuudestani. Vanhempani ovat tienneet siitä jo vuosia, ja olemme hyvissä väleissä. Siskoni jopa vitsailevat siitä, koska he ovat naimisissa ja saaneet lapsia. Minä olin aina se kapinallisin, sillä minulla oli tyttöystävä ja tatuointeja, Jessie kertoi Glamour -lehdelle

– Milloin minulla oli ensimmäinen tyttöystäväni? Olisiko 17-vuotiaana? En voi sanoa häntä tyttöystäväkseni, se oli enimmäänkin ensimmäinen tyttökokemukseni.

23-vuotias Jessie kertoo myös, kuinka ihmiset ovat ihmetelleet, ettei hän läträä alkoholia ja käytä huumeita, vaikka on mukana musiikkibisneksessä.

– Ihmiset tulevat luokseni ja ihmettelevät miksi en käytä huumeita, vaikka olen musiikkibisneksessä. Mielestäni on outoa, että sitä pidetään epänormaalina. Aika surullista, Jessie lisää.