Mila Kunis: ”Koko maailma näkee minut alasti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

27-vuotias Mila nähdään pian yhdessä Justin Timberlaken kanssa tähdittämässä elokuvaa Friends With Benefits. Mila päätti äskettäin kahdeksan vuotta kestäneen suhteensa Yksin Kotona -elokuvien lapsitähden Macaulay Culkinin kanssa. Nyt Mila on paljastanut nauttineen vastanäyttelijänsä Justinin paljaasta pepusta elokuvan kuvauksissa.

– Minä nautin katsoessani hänen peppuaan! Mila hehkutti E! News -lehdelle.

Brunette tunnusti myös olleensa hermostunut nakuilusta Friends With Benefits -tuotantoryhmän katsoessa, mutta hän tunsi olonsa suhteellisen kotoisaksi stripatessaan Justinille.

– Olen erittäin tietoinen jokaisesta osasta vartalossani. Koko tuotantoryhmä ja maailma näkee minut alasti – viimeinen ihminen josta olisin ottanut päävaivaa oli Justin, Mila lisäsi.

Näyttelijäkaksikko kuitenkin myönsi kiusalliset seksikohtaukset, mutta niistä tehtiin vähemmän kiusallisia lisäämällä huumoria tilanteeseen.

– Kohtauksista saatiin vähemmän kiusallisia meille, koska pyyntö oli tehdä kohtauksista niin hauskoja kuin mahdollista. Nauroimme enimmän ajan, joten se auttoi murtamaan jään, Justin selitti.