Nicki Minaj hakattiin hotellissa – kiistää pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Ulkomusiikilliset seikat ovatkin nostaneet tähden jo useita kertoja otsikoihin.

Nicki Minaj sai viime kuussa tietää serkkunsa kuolleen. Nyt räväkästä tyylistään tunnetun Minaj’n kerrotaan saaneen iskun kasvoihinsa hotellissa Dallasissa riideltyään miehen kanssa. TMZ-julkaisun mukaan isku osui räppärin alempaan huuleen. Minaj pyysi hotellin työntekijää soittamaan poliisin ja hän selitti viranomaisille miehen lyöneen häntä riidan aikana hotellihuoneessaan. Minaj ei kuitenkaan halunnut nostaa syytettä häntä lyönyttä mysteerimiestä vastaan.

Tänään Nicki on kuitenkin yllättäen kiistänyt tiedot välikohtauksesta ja pahoinpitelystään. Hän kirjoitti asiasta Twitter-blogissaan.

– Voisitteko uskoa että mies löisi minua eikä sen jälkeen lähtisi ambulanssilla munattomana? Hankkikaa elämä. Media voi kusta jaloillenne ja kertoa että sataa, Nicki Minaj kirjoitti.