StaraTV: Potter-tähdet ylistävät Suomea

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeinenkin Harry Potter -elokuva sai keskiviikkona ensi-iltansa, ja leffaa markkinoimassa Helsingissä vieraili maanantaina kaksi elokuvan tähteä, James ja Oliver Phelps. Staran Chaos Tube -tiimi käväisi tapaamassa leffatähtiä haastattelun merkeissä.

James ja Oliver Phelps kertovat haastattelussa mitä ovat ehtineet Suomessa tehdä. He kertovat miten pääsivät tutustumaan suomalaiseen luontoon kalastamalla, saunomalla ja uimalla järvessä.

– Se oli niin rauhallista, eli juuri sitä mitä me todella tarvitsimme kiireisen viikon jälkeen.

Nuoret tähdet olivat käyneet Suomessa aiemminkin, ja paluu oli mukava. Suomesta matka jatkui Pariisiin, mutta veljekset voidaan nähdä Suomessa myöhemminkin vapaa-ajallaan.

– Olen todella nauttinut olostani täällä. Rakastumme edellisellä vierailullamme Helsinkiin ja sen ihmisiin. Maltoimme tuskin odottaa pääsevämme takaisin. Toivottavasti pääsen tulemaan tänne myöhemmin myös lomalle.

Myös Idols-ohjelmasta tuttu Anna Paatero tapasi veljekset tapahtuman tiimellyksessä. Anna tiedusteli poikien tunnelmia kun tähdet olivat tervehtimässä fanejaan. Katso haastattelu videona tästä.