Lindsay Lohanin rintoja puristellaan valokuvissa – katso rohkeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi pari viikkoa sitten pitkästä kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

Nyt julkkiskaunotar nähdään verkossa poseeraamassa Tyler Shieldsin rohkeissa valokuvissa. Eräässä kuvassa Lohan nähdään istumassa taksissa ja mukana oleva mies puristaa voimakkaasti hänen rintaansa. Muissa kuvasarjan kuvissa Lohan nähdään muiden muassa Los Angelesin maineikkaassa tunnelissa.

Kuva: Tyler Shields

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.