Robbie Williams paljasti karvaiset sänkykaverinsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Äskettäin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Robbie on nyt paljastanut, että heidän kahdeksan koiraansa saavat nukkua hänen ja vaimonsa Ayda Fieldin vuoteessa. Hän on myös ostanut koirilleen pienet portaat, jotta ne pääsevät helposti kapuamaan sänkyyn.

– He tykkäävät nukkua koiriensa kanssa. Robbie ei voinut sietää ajatusta, että koirat joutuisivat nukkumaan toisessa huoneessa – tai mikä pahempaa, ulkona. Jotkut koirista ovat kylläkin pieniä ja Robbien sänky on jättimäisen iso, lähde kertoi Mirror-sivuston mukaan.

– Sänky oli liian korkealla, joten Robbie osti mittatilaustyönä tehdyt tekoturkispäällystetyt portaat, jotta koirat voisivat kavuta sänkyyn turvallisesti. Nyt koko perhe voi nukkua yhdessä, lähde jatkoi.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hulivililaulaja otti kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestä olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Pariskunta paljasti äskettäin haluavansa perheenlisäystä, joten saa nähdä saavatko koirat pitää paikkansa sängyn valtiaina.