Upea lentovideo julki – tältä näyttää lentäminen varjoliitimestä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara oli eilen vahvasti mukana Jämijärvellä järjestetyssä Jämi Fly In -ilmailutapahtumassa, jossa esiteltiin lukuisia ilmailun eri lajeja sankalle ihmisjoukolle. Mukana oli myös suihkuhävittäjiä ja muita massiivisia lentolaitteita, mutta myös kevytilmailua esiteltiin näyttävästi.

Tampereen kevytilmailukerhon kouluttaja Jani Nurminen näytti yleisölle millaista varjoliito on ilmailulajina, ja käväisi esittelylennolla. Nyt verkossa päästään miehen mukana yläilmoihin, sillä YouTubessa on julkaistu kypäräkameran video koko lennosta. Videolla lento nähdään lähdövalmisteluista hinauksen kautta satojen metrien korkeuteen ja sieltä edelleen alas maan pinnalle.

Lisätietoja varjoliidosta verkosta: www.tamkik.fi. Kuvagalleria Jämin ilmailutapahtumasta löytyy tästä.