Kuvagalleria: Jämi Fly In -lentonäytös 17.7.2011

Galleria · Stara.fi

Jämijärvellä järjestetään kuluvana viikonloppuna Jämi Fly In -lentonäytös, jossa on katsottavaa kaikille ilmailusta kiinnostuneille. Paikalla nähdään myös useita julkkisvieraita sekä lennätettävänä että hyppäämässä laskuvarjolla.

Mukana on myös useita harvinaisia lentokoneita ja upeita lentoesityksiä. Tänä vuonna esiintyjiä on tulossa kaikkiaan kahdeksasta eri maasta. Viime vuonna suuren vaikutuksen tehnyt Spitfire Mk. XVI tulee Ruotsista, samoin purjetaitolennollaan aikaisempina vuosina yleisöä kohahduttanut Christoph Zahn Saksasta. Zahn lentää tänä vuonna Ilmasotakoulun lentokerhon omistamalla SZD-59-Acro -purjetaitolentokoneella, jolla esiintyy myös kauhavalainen ilmailualan opiskelija Mikko Luukkanen.

Maanäyttelyn mielenkiintoisin yksittäinen esine on Keski-Suomen Ilmailumuseolta lainaan saatava Saab J35F Draken -hävittäjä, ensimmäistä kertaa Jämillä sekin. Suomen suurin lentävä museokone Douglas DC-3 saapuu Malmilta molempina päivinä, samoin molempina päivinä on tarjolla yleisölennätystä helikopterilla. Katso sunnuntain tunnelmia kuvina alta.

Klikkaa seuraava sivu alta.