Päätähti pihtailee Harry Potter -teemapuistossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Heat-lehti raportoi taannoin Daniel Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Viimeinen kaksiosainen Potter-elokuva toi Radcliffelle lähes 39 miljoonaa dollaria.

Radcliffe on näytellyt velhopoika Harry Potteria jokaisessa kahdeksassa Potter-elokuvassa. Nyt hän on kertonut rakastavansa Harry Potter -teemapuistoa, koska hänen ei tarvitse maksaa käydessään siellä. Näyttelijä kertoo olleensa otettu, kun hänet pyydettiin avaamaan teemapuisto Floridassa. Puisto perustuu Potter-elokuviin ja J.K Rowlingin samaiseen kirjasarjaan.

– On mieletöntä pyöriskellä ympäriinsä omassa teemapuistossa. Vapaa pääsy eikä laitteista tarvitse maksaa. Kävin Lohikäärme-vuoristoradassa viisi kertaa, Potter-tähti kertoi Showbizspy-sivuston mukaan.

Jättimäisen omaisuuden itselleen Potter-elokuvilla kerännyt Radcliffe kertoo, ettei tiedä mitä tekisi rahoillaan. Hän kuitenkin sanoo olevansa tyytyväinen ettei hänen tarvitse huolehtia raha-asioistaan.

– En tiedä mitä tekisin rahoillani. Olen erittäin onnekas, että minulla on ne. Ne avaavat mahdollisuuksia ja antavat liikkumavaraa. Parasta on se, ettei tarvitse huolehtia raha-asioista. Ja minulle se on tärkeää, eivätkä nopeat autot ja huorat, Radcliffe kertoi.

Lapsitähtenä maailmanmaineeseen noussut 22-vuotias Daniel Radcliffe kertoi taannoin ajautuneensa ongelmiin alkoholin kanssa täytettyään 18-vuotta. Kuudetta Potter-elokuvaa kuvatessaan Radcliffe käytti runsaasti alkoholia ja oli omien sanojensa mukaan siitä myös riippuvainen.