Sophie Monk sai miljoonatarjouksen Playboy-alastonkuvista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Viime aikoina Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Nyt Sophie Monkille on kuitenkin tarjottu juuri näiden samojen muotojen esittelemisestä miljoona dollaria, jos hän poseeraisi alasti Playboy-lehdessä. Blondi on vielä epävarma, suostuuko hän tarjoukseen ja strippaamaan lehden sivuilla.

– Sain miljoonan dollarin tarjouksen Playboy-lehdeltä. En ole vielä varma suostunko tarjoukseen. Agenttini sanoivat, että se voi vaikeuttaa elokuvauraani, uhkea blondi kertoi australialaisessa The Kyle & Jackie O -radio-ohjelmassa.

Sophie on poseerannut aikaisemminkin alasti, mutta jos hän suostuu nyt Playboy-lehden tarjoukseen, hän aikoo paljastaa koko vartalonsa kaikkine suloineen.

– Ei kukaan halua nähdä Playboy-lehdessä naista vaatteet päällä. Koko ideahan on rinnoissa ja vähän.., Sophie lisäsi.

31-vuotias Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on mukana 90210-nuorisosarjassa.