Lindsay Lohan pokasi mallin – tällä kertaa heterosuhde

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi pari viikkoa sitten pitkästä kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

25-vuotias näyttelijätär oli aikaisemmin lesbosuhteessa DJ Samantha Ronsonin kanssa, mutta nyt huhujen mukaan Lindsay seurustelee mallikomistus Spencer Fallsin kanssa. Heidät nähtiin yhdessä illallisella ravintolassa ja Spencerin nähtiin poistuvan Lindsayn kodista.

– Lindsay näytti todella ihastuneelta ja onnelliselta. Oli virkistävää nähdä hänet pitkästä aikaa omana itsenään, silminnäkijä kertoi amerikkalaiselle Star-lehdelle.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.