Katie Holmes on seksiä tihkuva domina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina näyttelemisen sijaan pääasiassa perhe-elämään keskittynyt Katie Holmes ei kovista yrityksistään huolimatta ole saanut näyttelijänuraansa uuteen nousuun. Taannoin Holmesin The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin, ja kaunottaren ura kärsi jälleen uudesta takaiskusta.

Nyt Tom Cruisen 32-vuotias vaimo poseeraa Espanjan Vogue-lehdessä upeissa ja seksikkäissä kuvissa. Kyseessä on todennäköisesti Holmesin uran rohkein kuvaussessio, sillä hänet nähdään yllättävän rajuissa ja provokatiivisissa poseerauksissa. Samalla kuvia on nimitetty myös photoshoppaamisen taidonnäytteeksi.

Katie Holmes teki läpimurtoroolinsa 1990-luvulla Dawson’s Creek -teinisarjassa. Vuonna 2006 Holmes avioitui näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Pariskunnan yhteinen Suri-tytär on viisivuotias. Taannoin uutisoitiin kuinka Holmesin tähdittämä The Kennedy’s televisiosarja hyllytettiin Yhdysvalloissa. Kyseinen sarja piti olla Holmesin suuri paluu Hollywoodin kärkikastiin, sillä hän näyttelee sarjassa Jackie Kennedyn roolin. Televisiokanava päätti kuitenkin jättää sarjan esittämättä sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.