Näin huonossa kunnossa Amy Winehouse oli viimeiseksi jääneellä keikallaan – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten huippusuosiosta nauttinyt brittilaulaja Amy Winehouse löydettiin tänään menehtyneenä kotoaan Lontoossa. Hänen loistavasti alkanut uransa kariutui jo vuosia sitten huumeisiin ja alkoholiin.

Tähden vuonna 2006 julkaistu albumi oli kansainvälinen jättimenestys, ja siltä lohkaistiin useita hittejä. Uuden levyn tekeminen oli kuitenkin jo mahdotonta, kun tuottaja Mark Ronson suivaantui sekavasti käyttäytyneeseen tähteen ja levyn tekeminen keskeytyi useita kertoja.

Oheisella videolla nähdään kuinka tähden viimeiseksi jäänyt paluuyritys tyrehtyi heti alkuunsa, kun Winehouse oli naukkaillut takahuoneessa salapullosta itsensä kaatokuntoon ennen keikkaansa. Yleisö buuasi lopulta laulajan pois lavalta ja parin päivän päästä koko kiertueen ilmoitettiin peruuntuneen.