Amy Winehousen kuolinsyy epäselvä: ”Mitään ei ollut tehtävissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa kuohuttaa parhaillaan tieto suositun brittipoppari Amy Winehousen poismenosta. Hänen kotiinsa Lontoon Camdenissa hälytettiin iltapäivällä kaksi ambulanssia, kun hätäkeskus oli saanut tiedon elottomasta henkilöstä.

Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan ambulanssien saavuttua paikalle ei laulajan pelastamiseksi ollut enää mitään tehtävissä. Amy Winehouse todettiin kuolleeksi jo paikan päällä kello 15.54 paikallista aikaa. Poliisi tutkii parhaillaan kuolinsyytä, ja lehden mukaan se on tällä hetkellä epäselvä. Todennäköisesti laulajalle tehdään siis ruumiinavaus, jossa kuolinsyy selvitetään.

Sky-julkaisun mukaan Amy Winehousen Mitch-isä ei tiedä tyttärensä kuolemasta, sillä hän on parhaillaan lentokoneessa matkalla Yhdysvaltoihin. Suru-uutinen tavoittaa siten isän ilmeisesti vasta hänen laskeuduttua New Yorkiin.