Lääkärit ennustivat Amy Winehousen kuoleman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotonaan tänään menehtynyt suosikkilaulaja Amy Winehouse sai lääkäreiltä viimeisen varoituksen vain muutama kuukausi sitten. Viime keväänä tähdelle nimittäin ilmoitettiin, että hänen elämänsä tulee päättymään hyvinkin pian, ellei hän pääse irti päihteistä.

– Tämä on Amyn viimeinen mahdollisuus. Lääkärit ovat todenneet, että hänen tilansa on erittäin heikko. Se on karu totuus, mutta hänen täytyy kuulla se. Lääkärit ja läheiset ovat huolissaan Amystä. He ovat nähneet hänet heikossa kunnossa aiemminkin, mutta nyt hänen on aika ottaa vastuu elämästään, The Sun -lehden lähde totesi tuolloin.

Viime kuussa kuitenkin paljastui, että tilanne oli katastrofaalinen. Odotettu paluukeikka Serbiassa päättyi nolosti umpihumalassa olleen artistin sekoiluun ja koko kiertue peruttiin. Tähden manageri Ray Cosbert ilmoitti, että Winehouse ei tule tekemään paluuta esiintymislavoille vuosiin.

– Manageri voi tehdä paljon, mutta kaikella on rajansa. Nyt Amy vetäytyy pitkäksi aikaa, sillä tällä kertaa se voi kestää vuosia, lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.