Amy Winehousella viikon sekoiluputki ennen kohtalokasta päivää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Amy Winehousen kuolinsyytä selvitetään tänään suoritettavassa ruumiinavauksessa. Tässä vaiheessa epäillään, että kyseessä olisi ollut yliannostus, sillä Amy nähtiin aiemmin ostamassa useita eri huumeita.

Pohjois-Lontoon kodistaan kuolleena löydetyn laulajan epäillään kuolleen ekstaasin ja alkoholin yliannostukseen. Poliisi sanoi arvailujen olevan sopimattomia ennen kuin ruumiinavaus on tehty, mutta ongelmaisen laulajan ystävät uskovat kohtalokkaan ekstaasi-pillerin tappaneen hänet.

– Hän vietti viimeiset seitsemän päivää hirveässä kännissä ja ihmiset sanoivat hänelle, että juot kohta itsesi hengiltä. Se oli ekstaasin yliannostus. Amy pystyi vetämään kokainiinia pilvin pimein, mutta ekstaasi oli selvästikin hänelle kohtalokas, laulajan ystävä kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Winehousen kerrottiin menehtyneen todennäköisesti yliannostukseen, mutta viranomaiset eivät suostuneet vielä kommentoimaan asiaa lainkaan. Lääkärit varoittivat laulajaa jo kuukausia aiemmin siitä että hän tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.