Amy Winehousen exän pelätään tekevän itsemurhan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popmaailma menetti äskettäin yhden valovoimaisimmista tähdistään, kun brittiläinen poptähti Amy Winehouse löydettiin kuolleena Lontoon Camdenissa sijaitsevasta kodistaan. Tässä vaiheessa epäillään, että kyseessä olisi ollut päihteiden yliannostus.

Huumeongelmiensa kanssa taistellut Winehouse oli aikoinaan naimisissa Blake Fielder-Civilin kanssa vuonna 2007, mutta he erosivat kahden avioliittovuoden jälkeen. Nyt laulajan entisen aviomiehen äiti pelkää, että hänen poikansa tekee itsemurhan Winehousen kuoleman takia.

– Blake tappaa itsensä. Hän ei voi elää ilman Amyä, eikä koskaan lakannut rakastamasta häntä, Georgette Fielder-Civil kertoi Daily Star Sunday -lehdelle.

Winehousen ex-mies on parhaillaan vankilassa istumassa 32 kuukauden tuomiotaan murtovarkaudesta ja huumeiden hallussapidosta. Miehen äiti sanoi soittavansa heti vankilaan, jotta hänen poikansa otetaan erityistarkkailuun. Äiti sanoi pojan yrittävän vahingoittaa itseään, kun kuulee entisen vaimonsa kuolemasta.

– Vielä eronkin jälkeen he soittelivat toisilleen koko ajan. He eivät pystyneet olla erossa toisistaan. Molemmat olivat eksyksissä, emmekä osanneet auttaa heitä, äiti kertoi.

Winehousen kerrottiin menehtyneen todennäköisesti yliannostukseen, mutta viranomaiset eivät suostuneet vielä kommentoimaan asiaa. Lääkärit varoittivat laulajaa jo kuukausia aiemmin siitä että hän tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.