Näin Amy Winehouse kannettiin kotoaan – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse löydettiin lauantaina menehtyneenä Lontoossa sijaitsevasta asunnostaan. Tieto traagisesta tapahtumasta levisi nopeasti, ja paikalle saapui hetkessä sankka joukko toimittajia ja supertähden faneja.

Nyt verkossa on julkaistu koskettavaa videomateriaalia hetkestä, jolloin Amy Winehouse poistui viimeisen kerran kotoaan. Entertainment Tonight on julkaissut videon, jossa nähdään surevien fanien lisäksi myös kuinka menestyslaulaja siirretään kadulla odottavaan ruumisautoon paareilla.

Eilen Winehousen kerrottiin menehtyneen todennäköisesti yliannostukseen, mutta viranomaiset eivät suostuneet vielä kommentoimaan asiaa lainkaan. Lääkärit varoittivat laulajaa jo kuukausia aiemmin siitä että hän tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.