Nicolas Cagen poika heikossa hapessa – vieroitukseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen reilun puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Myös näyttelijän Weston-pojan ongelmista on uutisoitu mediassa.

Nyt Nicolas Cagen ja hänen entisen naisystävänsä Christina Fultonin yhteinen 20-vuotias poika Weston Cage on hakeutunut vieroitushoitoon. Weston pidätettiin äskettäin toistamiseen kuukauden sisällä vaimoonsa Nikki Williamsiin kohdistuneesta väkivallasta.

– Weston aikoo saada nyt apua ja tukea ongelmiinsa. Me kaikki toivomme, että hän pystyy tehdä sen kunnioittavasti ja rauhassa, Nicolas Cagen edustaja sanoi lausunnossaan.

Weston on naimisissa 22-vuotiaan laulaja Nikki Williamsin kanssa ja heidän avioliittotaipaleensa on ollut myrskyisä. He olivat taannoin yhdessä vieroitushoidossa.

– Olen aina ollut vaimoni tukena hänen musiikkiurallaan, enkä koskaan olisi kateellinen hänen menestyksestään. Yritän koota itseäni ja olen pahoillani siitä, että ihmiset ovat saaneet minusta väärän käsityksen, Weston kommentoi ongelmaisen avioliiton huhuja E!-lehdelle.

Näyttelijä Nicolas Cage menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Nyt Cagen kuitenkin kerrotaan saaneen maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.