Lääkäri Amy Winehouselle päivää ennen kuolemaa: ”Kaikki kunnossa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoossa viime viikonloppuna menehtyneen brittipoppari Amy Winehousen kuolinsyytä selvitetään vielä viikkokausien ajan. Viimeisinä hetkinään hänen väitetään ostaneen suuren määrän erilaisia huumeita. Hieman aiemmin lääkärit olivat tutkineet laulajatähden.

Lääkärin mukaan Amy Winehouse oli ollut kunnossa vain päivää ennen hänen kuolemaansa. 27-vuotias moniongelmainen laulaja todettiin täysin terveeksi perjantaina suoritettujen lääkärintutkimuksien jälkeen. Lauantaina Winehouse kuitenkin löydettiin kuolleena Pohjois-Lontoon kodistaan.

– Lääkäri oli perjantaina todella iloinen Amyn hyvästä kunnosta. Amy kuitenkin kuoli 24 tunnin päästä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Winehousen kerrottiin menehtyneen todennäköisesti yliannostukseen, mutta viranomaiset eivät suostuneet vielä kommentoimaan asiaa lainkaan. Lääkärit varoittivat laulajaa jo kuukausia aiemmin siitä että hän tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.