Isä vakuuttaa: Amy Winehouse kuoli onnellisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse saatettiin eilen haudan lepoon. Samalla julkisuuteen on saatu lisää tietoja tähden viimeisistä hetkistä. The Sun -lehden mukaan laulajan löysi hänen henkivartijansa, joka soitti välittömästi apua. Se oli kuitenkin myöhäistä.

Äskettäin uutisoitiin laulajatähden isän kieltäneen tyttärensä entistä aviomiestä tulemasta tämän hautajaisiin. Amyn isän, Mitch Winehousen mielestä ex-mies Blake Fielder-Civil oli syynä tyttärensä huumeaddiktioon. Nyt Mitch kuitenkin kertoi hautajaispuheessaan tyttärensä kuolleen onnellisena.

– Amy oli parantumassa ongelmistaan. Hän löysi rakkauden Registä ja odotti innolla heidän yhteistä tulevaisuuttaan. Tyttäreni oli onnellisempi kuin moneen vuoteen, Mitch kertoi puheessaan hautajaisissa.

Myös laulajan läheiset ja ystävät sanoivat Amyn olleen onnellinen ennen kuolemaansa. Lähi- ja ystäväpiiri sanoi Amyn olleen aina hyvällä tuulella tavatessaan häntä.

– Hän ei ollut masentunut. Se, että tiedän hänen poistuneen keskuudestamme onnellisena, saa olomme tuntumaan paremmalta, isä lisäsi.

Winehousen kerrottiin menehtyneen todennäköisesti yliannostukseen, mutta viranomaiset eivät suostuneet vielä kommentoimaan asiaa lainkaan. Lääkärit varoittivat laulajaa jo kuukausia aiemmin siitä että hän tulee kuolemaan, ellei pääse heti eroon päihteistä. Winehousen äiti kertoikin, ettei tyttären kuolema tullut hänelle yllätyksenä. Hänen mukaansa kuolema oli vain ajan kysymys.