Nicki Minaj kiroili keikallaan – poliisi määräsi sakot

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Ulkomusiikilliset seikat ovatkin nostaneet tähden jo useita kertoja otsikoihin.

Nyt räväkästä tyylistään tunnettu Minajin on uutisoitu saaneen sakot kiroiltuaan lavalla. 28-vuotias räppäri oli esiintymässä Jamaicalla reggae-festivaaleilla, jossa poliisit sakottivat räppäriä hävyttömästä kielenkäytöstä. Paikallinen laki kieltää hävyttömän käytöksen ja se sakotettava rike. Räppäri ei kuitenkaan ilmestynyt paikalliselle oikeustalolle vastaamaan syytteisiin.

Räppärin asianajajan tiedettiin maksaneen sakkorangaistuksen kiroilemisesta. Minaj ei kuitenkaan välittänyt Jamaicalla saaduista sakoistaan, vaan kirjoitti Twitter-blogissaan nauttineensa esiintymisestään.

– Minulla oli uskomaton fiilis reggae-festivaaleilla… Jamaica, rakastuin tänä iltana, tähtiräppäri ilmaisi tunteitaan blogissaan.

Aikaisemmin tässä kuussa Minaj joutui pahoinpitelyn uhriksi. Räppäri sai iskun kasvoihin hotellissa Dallasissa riideltyään miehen kanssa. Hän ei kuitenkaan halunnut nostaa syytettä häntä lyönyttä mysteerimiestä vastaan. Myöhemmin Minaj kuitenkin yllättäen kiisti tiedot välikohtauksesta ja pahoinpitelystään.

28-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.