StaraTV: Tältä näyttää Petri Nygårdin keikkabussissa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Petri Nygård lienee kuluvan vuoden menestynein kotimainen artisti, ja siitä on kiittäminen alkuvuoden Selvä päivä -jättihittiä. Stara tapasi suosikkiartistin Tammerfest-tapahtuman backstagella, jossa Nygård odotteli keikan alkamista keikkabussissaan.

Nygårdin Selvä päivä -kappaleen lyriikoissa lauletaan jallusta, kossusta ja kaljasta, joita suomalaiset ovat kevään aikana hokeneet ahkerasti. Verkossa leviää parhaillaan kappaleen lyriikoihin perustuva kotivideo, jossa videon tekijä sekoittaa nämä kaikki kolme yhdeksi drinkiksi ja juo sen. Artisti itse ei ole moista sekoitusta kuitenkaan ainakaan vielä maistanut.

– En ole maistanut sekoitusta, Nygård naureskeli epäuskoisena.

Samalla hän kuitenkin valotti hieman kappaleen lyriikoiden taustaa.

– Se koko idea lähti siitä, että laittoi tuonne raideriin mitä tahansa hienouksia tai pyyntöjä tai mitä, niin keikkapaikoilla on melkein aina jallua, kossua ja kaljaa. Ihan nyt siitäkin syystä niitä tulee melkein aina juotua, Petri Nygård kertoi Staralle keikkabussissaan.