Fanit tyrmistyivät – Amy Winehousen isä jakoi tähden vaatteita faneille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittipoppari Amy Winehouse saatettiin tiistaina haudan lepoon. Nyt tyttärensä kuolemaa sureva isä Mitch Winehouse on jakanut tyttärensä vaatteita tämän faneille. Isä yllätti fanit jakamalla heille laulajatähden vaatteita, koruja ja muita helyjä Amyn kotitalon edessä.

– Tässä on Amyn t-paitoja. Amy olisi halunnut tätä. Älkää lopettako kuuntelemasta hänen musiikkiaan, jumalan siunausta Amy Winehouse, isän tiedettiin sanoneen faneille Daily Mirror -lehden mukaan.

– Sain Amyn punaisen liivin. Olen ollut täällä joka päivä Amyn kuoleman jälkeen. Aion vaalia tätä liiviä koko elämäni, uskollinen fani Brigitte Pividal kertoi.

Eräs laulajan ystävistä kertoi äskettäin Amyn olleen hyvin antelias. Hän sanoi laulajan maksaneen myös ystäviensä huumeannokset, jotta he voisivat kaikki olla yhdessä pilvessä. Kokaiini, heroiini ja kannabis olivat yleisimpiä Amyn käyttämiä huumeita. Hän sanoi Amyn huumeidenkäytön olleen rajua, sillä tähti pystyi vetämään huumeita isoja annoksia kerralla. Ystävän mukaan Amy kuitenkin tiesi omat rajansa.