Mies jäi nolosti jumiin sadevesiviemäriin

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme toukokuussa kuinka planking-valokuvausilmiö on levinnyt räjähdysmäisesti maailmalla ja aiheuttanut myös ongelmia viranomaisten kanssa. Sittemmin poliisi ja vakuutusyhtiöt ovat varoittaneet ilmiöstä, joka on aiheuttanut jo vakavia loukkaantumisia ja kuolematapauksia.

Nyt amerikkalainen mies on joutunut tukalaan tilanteeseen, joka näyttää ensisilmäykseltä planking-kuvalta. Todellisuudessa joukko miehiä kuitenkin varasti hänen puhelimensa ja heitti sen sadevesiviemäriin. Mies yritti pelastaa puhelimensa kurottautumalla viemäriin, mutta onnistui lopulta vain jäämään sinne jumiin.

Fox40-uutiskanavan videossa nähdään myös valokuva, jonka poliisit ottivat saavuttuaan paikalle. Ennen pelastajien saapumista mies oli maannut koko ylävartalo kaivossa jo 40 minuutin ajan. Pelastamisen jälkeen selvisi, että miesjoukko oli myös pahoinpidellyt nuoren miehen.