Mila Kunis puhui venäjää haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Mila nähdään pian Justin Timberlaken kanssa tähdittämässä elokuvaa Friends With Benefits. Parivaljakko kiertää parhaillaan maailmaa elokuvan pressiturneella. Samalla Mila pääsi yllättämään, kun hän vastasi toimittajan venäjänkieliseen kysymykseen venäjäksi. Vieressä katsellut Justin Timberlake näytti todella vaivaantuneelta.

Viime viikolla Mila kertoi haastattelussa millaista oli nakuilla kuvausryhmän edessä. Nyt on paljastunut, että elokuvassa paljas peppu ei todellisuudessa olekaan Milan. Hän myönsi Ryan Seacrestin haastattelussa käyttäneensä nakukohtauksessa peppustunttia.

– Paljastin rintani sivusta päin ja ajattelin, että en voi paljastaa kaikkea kerralla. Minun pitää paljastella pieni osa siellä ja täällä, Mila Kunis tunnusti Seacrestille.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen.

Uusimmat