Kelly Osbourne sivalsi rajusti Kate Middletonia

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on viljellyt vahvoja mielipiteitään viime aikoina runsaasti, sillä tyylipoliisiksi ryhtynyt tähti on sivaltanut jo useampaakin julkkiskaunotarta heidän pukeutumistyylistään.

Taannoin Osbourne kutsui julkisesti laulaja Christina Aguileraa lihavaksi nartuksi. Myös Harry Potter -elokuvien naistähti Emma Watson sai muutama päivä sitten osansa, kun Osbourne haukkui näyttelijättären ensi-ilta -asun näyttäneen verholta.

Viimeisin Osbournen julman kritiikin kohteeksi joutunut kaunotar on Cambridgen herttuatar Kate Middleton. Kelly kritisoi synnyinmaansa tulevan kuningattaren tyyliä lama-ajan tyyliksi, sillä Kate on nähty pukeutuneen julkisesti samaan asuun useammin kuin kerran.

– Englannissa ajatellaan, että hän on säästäväinen ja näyttävän brittiläisille, että kuninkaallisetkin ovat laman kourissa. Olen pahoillani, mutta jos minulla olisi hänen työnsä, pitäisin vaatteitani vain kerran. Jos minusta olisi tulossa Englannin kuningatar, pukeutuisin kuhunkin mekkoon vain yhden kerran, Osbourne latasi Jay Lenon Tonight Show -ohjelmassa.

Osbournen julkkisperheestä kertoneen realityohjelman myötä julkisuuteen noussut Kelly on sittemmin laajentanut omaa uraansa myös muodin pariin. Osbourne valittiin nimittäin taannoin poptähti Madonnan Material Gril -vaateketjun keulahahmoksi.

Uusimmat